KONFERANSLAR

AFET TIBBI KONFERANSLARI

Afetler, afetlerde sağlık yönetimi ve afet sağlığı konularında her ay alanında uzman bir konuşmacı tarafından bir saatlik bir konferans verilmektedir. Her bir akademik yılda 6-8 konferans verilir. Bu amaçla Hacettepe Üniversitesi konferans salonlarından yararlanılmaktadır. Konferansların hedef grubu sağlık personelidir. Konferanslar, üniversite içi ve dışı katılımcılara açıktır.

AFET TIBBI KONFERANSLARI-2009

AFET TIBBI KONFERANSLARI-2010

1. “Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve AFEM”: 18 Mart 2010, Perşembe
    Dr. Nehir Varol, Avrupa Doğal Afetler Eğitim Merkezi (AFEM)
    T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

2. “Uluslararası İnsani Yardımda Tıbbi Hizmetler ve Temel Yaklaşımlar”: 27 Mayıs 2010, Perşembe
    Doç. Dr. Mustafa Özer, GATA Askeri Sağlık Hizmetleri Anabilim Dalı

AFET TIBBI KONFERANSLARI-2011

AFET TIBBI KONFERANSLARI-2012

1. “Afetlerde Ağrı Yönetimi”: 29 Kasım 2012, Perşembe
    Doç. Dr. Nalan Örnek Çelebi, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı

AFET TIBBI KONFERANSLARI-2013

1. “Afetlerde Psikolojik İlk Yardım”10 Ocak 2013, Perşembe
    Doç. Dr. Sedat Işıklı, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü

HALK KONFERANSLARI

Hacettepe Üniversitesi konferans salonlarında halka yönelik olarak ayda bir konferans (söyleşi) düzenlenir. Her bir akademik yılda toplam 6-8 konferans verilir.

hamer-info@hacettepe.edu.tr